We begrijpen dat sommige seizoenen gunstiger zijn dan andere wat betreft de productie.
Het label vereist gemiddeld 15 lokale producten op het menu.
Als je in het laagseizoen de 15 producten niet haalt, is het hoogseizoen een kans om dit tekort aan te vullen door meer producten aan te bieden om het gemiddelde te garanderen.
Opgelet15 lokale producten betekent niet 15 verschillende producenten.
Je kunt verschillende producten van dezelfde producent kopen.
Geef in dat geval precies aan welke producten je van dezelfde producent koopt.
We hebben geen verplichtingen met betrekking tot openingsdagen voor goedgekeurde bedrijven.
Het belangrijkste is dat je je openingsdagen duidelijk communiceert naar je klanten, zodat er geen frustratie ontstaat.
Alleen restaurants met een kort bestaan komen niet in aanmerking voor het label.
Alleen bedrijven die eten en drinken binnenshuis serveren, komen in aanmerking voor het label.
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.