Wil je lid worden?
Les Mainvilles is een restaurant in het pittoreske dorpje Fexhe-le-Haut-Clocher, in de regio Luik.
Deze voormalige boerderij in Haspengouw biedt een biologische en lokale keuken, met verfijning als handelsmerk.
De culinaire filosofie van het restaurant is gebaseerd op een combinatie van traditie en kwaliteit. De bijzonderheid van de chef-kok ligt in zijn zorgvuldige bereiding van gerechten, waarbij hij lokale producten en traditionele recepten benadrukt om een onvergetelijke smaakervaring te bieden terwijl hij de duurzaamheid van zijn recepten bepleit.
Michaël is in feite de meester van het bewaren van voedsel in potten en van originele recepten met een zero-waste filosofie.
Het restaurant heeft een warme en vriendelijke sfeer en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van smakelijke gerechten in een rustieke en gastvrije omgeving.
Les Mainvilles nodigt u uit om te genieten van authentieke gerechten die de smaken van de Luikse regio vieren.
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag19:00 - 22:00
Vrijdag19:00 - 22:00
Zaterdag19:00 - 22:00
Zondaggesloten
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.