Wil je lid worden?
In een rustieke omgeving aan de poort van de Belgische Ardennen, in de buurt van Verviers en Francorchamps, belichaamt Ferme du Hélivy een culinaire filosofie die traditie en lokale gastronomie viert.
Dit etablissement onderscheidt zich door zijn toewijding aan de thuiskeuken en authentieke, lokale gerechten. De aangeboden gerechten worden bereid met lokale kwaliteitsproducten, zelfs uit de moestuin op een steenworp afstand van het restaurant.
Of het nu gaat om forel uit de nabijgelegen rivieren, slakken of een heerlijk huisgemaakt dessert, La Ferme du Hélivy nodigt je uit om de geneugten van de regionale keuken te ontdekken, in een schilderachtige en authentieke omgeving.
Maandag18:30 - 20:00
Dinsdag18:30 - 20:00
Woensdag18:30 - 20:00
Donderdag18:30 - 20:00
Vrijdag18:30 - 20:00
Zaterdag18:30 - 20:00
Zondaggesloten
AndereAlleen op reservering.
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Slakken van de slakkenkwekerij Warnant
Pure ossenhaas van slagerij Les Amarelles
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.