Geen onderdeel van een categorie

Table de Terroir : quand la Wallonie célèbre son terroir et développe son réseau

Table de Terroir : la gastronomie wallonne grandit, s’enracine et rayonne En 2025, la Wallonie peut se targuer d’environ 100 établissements labellisés “Table de Terroir”, approvisionnés par — et soutenant — plus de 1 500 producteurs locaux. Un réseau en constante expansion, animé par la volonté de valoriser une cuisine sincère,

Lire la suite »
Geen onderdeel van een categorie

La relance du label “Table de Terroir” : une ode à la gastronomie locale

Un label qui a de la bouteille Depuis les années 2000, le label “Table de Terroir” s’est imposé comme un symbole de qualité et d’authenticité dans la gastronomie wallonne. Créé pour promouvoir les produits locaux et soutenir les restaurateurs, ce label a su évoluer avec les attentes des consommateurs, toujours plus

Lire la suite »
Geen onderdeel van een categorie

Table de Terroir won de "Culinary Innovators Award" van Gault & Millau in de categorie Duurzaamheid

Apaq-W’s “Table de Terroir” label wint Gault & Millau’s “Culinary Innovators Award” in de categorie Duurzaamheid Het label “Table de Terroir”, gepromoot door het Agence de Promotion pour une Agriculture de Qualité en Wallonie (Apaq-W), heeft maandagavond de Culinaire Innovators Award van Gault & Millau gewonnen in de categorie Duurzaamheid.

Lire la suite »
Gidsen

APAQ-W op de Horecatel beurs

De beurs Horecatel was er weer in maart en het Waals Agentschap voor de Bevordering van de Kwaliteitslandbouw (APAQ-W) was trots om ook dit jaar weer deel te nemen. Het was een ideale gelegenheid om restauranthouders met het label “Table de Terroir” uit te nodigen om te netwerken en producten

Lire la suite »
Gidsen

SpeedMeeting B2B - Producenten & restauranthouders

| OPROEP AAN RESTAURANTHOUDERS Wil je als restauranteigenaar meer lokale en seizoensproducten op je menu zetten? Op maandag 13 november 2023 organiseert het Agence pour la Promotion d’une Agriculture de Qualité in samenwerking met Table de Terroir een toeleveringsbijeenkomst voor de HoReCa-sector. Het doel van deze B2B-bijeenkomst is om lokale

Lire la suite »
Geen onderdeel van een categorie

Wanneer lokale producten rijmen met lokale economie en ecologie

Lokaal kopen om onze toekomst te beschermen In een steeds meer verbonden wereld, waar grenzen vervagen dankzij internationale handel, is het cruciaal om bewust te zijn van het belang van lokale consumptie voor het behoud van onze toekomst. Het consumeren van lokale producten is niet zomaar een trend, maar een

Lire la suite »

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.