La Table Conviviale

In het hart van Luik opende chef-kok Maxime Renard in 2017 “La Table Conviviale”. Gepassioneerd door smaak en huisgemaakte gerechten haalt deze chef zijn inspiratie uit zijn geboortestreek Haspengouw. Het restaurant biedt een keuken die traditie en creativiteit combineert, met een uniek menu dat kan worden aangepast aan de wensen van de gasten.
4.7/5

Een gastronomische fusie van traditie en creativiteit in Luik

In het hart van Luik opende chef-kok Maxime Renard in 2017 "La Table Conviviale".
Gepassioneerd door smaak en huisgemaakte gerechten haalt deze chef zijn inspiratie uit zijn geboortestreek Haspengouw.
Het restaurant biedt een keuken die traditie en creativiteit combineert, met een uniek menu dat kan worden aangepast aan de wensen van de gasten. Streekproducten en gezelligheid zijn de sleutelwoorden van de filosofie van Maxime.
In een warme en vriendelijke sfeer verwelkomt het kortstondige restaurant je aan het einde van de week voor een gezellig moment rond kwaliteitsgerechten bereid volgens de Slow Food-filosofie: eerlijk, goed en schoon!
Lokale kwaliteitsproducten, grotendeels biologisch, van producenten die zorg dragen voor het land en hun dieren.
De menu's en concepten zijn ontworpen om verspilling te voorkomen en de impact op het milieu te beperken.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

AndereResto éphémère "les agités du local": 2e weekend van elke maand (vrijdagavond, zaterdagavond). Organisatie van avonden en evenementen volgens de feestkalender (zelfgemaakte zuurkool op 1 januari, Valentijn op 14 februari, maaltijden op het veld van een tuinder in de zomer, evenementen in het kader van het festival Nourrir Liège, enz.) Privétafel/catering/thuis koken: Afhankelijk van de reserveringen.

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Plats signatures

Zoete aardappel Americain (Bel go Bio), knapperige groenten (Ferme à l'Arbre), zoete aardappelwafel met Tri Dieu kaas 4 maanden gerijpt

Koud gegaarde zalmforel uit Ondenval met Badjawe azijn, crêpe van rode biet (Ferme à l'Arbre) gevuld met seizoensgroenten, pate van wilde kruiden

Tweemaal gegaard Waals lamsvlees: bout op lage temperatuur, gebraden ribbetjes met Badjawe Ambrée, aardappelcrêmeux, improvisatie met verschillende texturen en seizoensgroenten.

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.