Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pollen

In het hart van het rustige Luikse platteland komt een avant-gardistische en verantwoorde gastronomische ervaring tot leven: POLLEN.
4.9/5

Wanneer elegantie en verfijning natuur en plezier ontmoeten

In het hart van het rustige Luikse platteland komt een avant-gardistische en verantwoorde gastronomische ervaring tot leven: POLLEN.
Omgeven door een biologische boerderij, een wijngaard, een bakkerij, een moestuin en het Naxhelet hotel, overstijgt POLLEN het eenvoudige concept van een restaurant om het symbool te worden van een grootschalig eco-verantwoordelijk project.
POLLEN, dat de familie Jolly en hun nieuwe Franse chef François Durand samenbrengt, biedt een culinaire ervaring die deze waarden viert, met een keuken die intuïtief, regressief, lokaal en plantaardig is.

Marker
Rue de Naxhelet, 1 4520 WANZE

Openingstijden

Maandaggesloten

Dinsdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30

Woensdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30

Donderdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30

Vrijdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30

Zaterdag18:30 - 21:30

Zondaggesloten

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.