Wil je lid worden?
In het hart van het rustige Luikse platteland komt een avant-gardistische en verantwoorde gastronomische ervaring tot leven: POLLEN.
Omgeven door een biologische boerderij, een wijngaard, een bakkerij, een moestuin en het Naxhelet hotel, overstijgt POLLEN het eenvoudige concept van een restaurant om het symbool te worden van een grootschalig eco-verantwoordelijk project.
POLLEN, dat de familie Jolly en hun nieuwe Franse chef François Durand samenbrengt, biedt een culinaire ervaring die deze waarden viert, met een keuken die intuïtief, regressief, lokaal en plantaardig is.
Maandaggesloten
Dinsdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Woensdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Donderdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Vrijdag12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Zaterdag18:30 - 21:30
Zondaggesloten
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.