Gidsen

SpeedMeeting B2B - Producenten & restauranthouders

| OPROEP AAN RESTAURANTHOUDERS

Wil je als restauranteigenaar meer lokale en seizoensproducten op je menu zetten? 🍽🥗👩‍🌾🥕
Op maandag 13 november 2023 organiseert het Agence pour la Promotion d’une Agriculture de Qualité in samenwerking met Table de Terroir een toeleveringsbijeenkomst voor de HoReCa-sector.
Het doel van deze B2B-bijeenkomst is om lokale producenten en restaurateurs samen te brengen om nieuwe commerciële partnerschappen aan te gaan.
Kom naar de Ferme de Froidmont, in Rixensart, van 8.30 tot 14.00 uur voor een ochtend die als volgt wordt georganiseerd:
☕8.30 – 9.00 uur: welkom en inleidende opmerkingen
🥕9.00 – 11.00 uur: snelheidsbijeenkomst
🍷11u – 12u: Presentatie en degustatie van Waalse wijnen door Vincent Dienst, oenoloog en keldermeester
👩‍🌾12.15 – 12.45 uur: Bezoek aan de Froidmont boerderij en een woordje uitleg
🥗13.00 – 14.00 uur: duurzame lunch
Deelname is natuurlijk gratis.
We vragen je echter vriendelijk om je aan te melden via dit formulier.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten,
Het team van Table de Terroir

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.