| OPROEP AAN RESTAURANTHOUDERS
Wil je als restauranteigenaar meer lokale en seizoensproducten op je menu zetten?
Op maandag 13 november 2023 organiseert het Agence pour la Promotion d’une Agriculture de Qualité in samenwerking met Table de Terroir een toeleveringsbijeenkomst voor de HoReCa-sector.
Het doel van deze B2B-bijeenkomst is om lokale producenten en restaurateurs samen te brengen om nieuwe commerciële partnerschappen aan te gaan.
Het doel van deze B2B-bijeenkomst is om lokale producenten en restaurateurs samen te brengen om nieuwe commerciële partnerschappen aan te gaan.
Kom naar de Ferme de Froidmont, in Rixensart, van 8.30 tot 14.00 uur voor een ochtend die als volgt wordt georganiseerd:
8.30 – 9.00 uur: welkom en inleidende opmerkingen
9.00 – 11.00 uur: snelheidsbijeenkomst
11u – 12u: Presentatie en degustatie van Waalse wijnen door Vincent Dienst, oenoloog en keldermeester
12.15 – 12.45 uur: Bezoek aan de Froidmont boerderij en een woordje uitleg
13.00 – 14.00 uur: duurzame lunch
Deelname is natuurlijk gratis.
We vragen je echter vriendelijk om je aan te melden via dit formulier.
We vragen je echter vriendelijk om je aan te melden via dit formulier.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten,
Het team van Table de Terroir