Wil je lid worden?
Brut, gelegen aan de vijvers van Elsene, is een klein, trendy buurtrestaurant dat een filosofie van duurzaamheid belichaamt.
De keuken is gericht op fijnproevers die op zoek zijn naar gezonde, biologische en milieuvriendelijke gerechten geïnspireerd op de wereldkeuken.
Lokale producten krijgen de hoofdrol, vooral uit de nabijgelegen permacultuurmoestuin van het restaurant.
Hun filosofie ten gunste van ecologie betekent dat ze veel aandacht besteden aan de kleinste details: de afvalproductie zoveel mogelijk beperken, kiezen voor ecologisch verantwoorde ambachtslieden en meubels, en lokale, biologische en seizoensgebonden producten eten.
Je zult de creativiteit en aandacht voor uitmuntendheid in elke fase waarderen, waardoor je een gastronomische en verrassende ervaring zult hebben.
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag17:00 - 22:00
Vrijdag17:00 - 22:00
Zaterdag17:00 - 22:00
Zondaggesloten
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.