Nous respectons votre vie privée
Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience de navigation, diffuser des publicités ou du contenu personnalisés et analyser notre trafic. En cliquant sur « Tout accepter », vous consentez à notre utilisation des cookies.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
No cookies to display.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
No cookies to display.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
No cookies to display.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
No cookies to display.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
No cookies to display.
Wil je lid worden?
Fleur de Sel, gelegen in Ghlin, belichaamt een verfijnde en creatieve keuken.
Chef-kok Pierre Duquesnoy, die zijn opleiding genoot onder de hoede van Yves Mattagne, opende het restaurant in 2014 en richtte zich op lokale producten van hoge kwaliteit om meer smaak en versheid op het bord te brengen.
Het menu verandert regelmatig, afhankelijk van het seizoen.
De gerechten worden bereid met aandacht voor detail, talent en stijl.
De elegante, verfijnde ambiance van het restaurant biedt een intieme, romantische setting waar je het werk van de chef in real time kunt bewonderen.
Fleur de Sel richt zich op de ervaring van de klant en biedt een attente service en een uitzonderlijke keuken voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag18:00 - 21:00
Vrijdag18:00 - 21:00
Zaterdag18:00 - 21:00
Zondag11:30 - 13:00
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Restaurants in de buurt