L'Atelier de Marius

L’Atelier de Marius is genesteld in het hart van de familieboerderij, opgericht door de vader en grootvader van Marius, Jean-Marc en Caroline. Hun filosofie is om smakelijk huisgemaakt eten aan te bieden, gevuld met lokale, ethische producten die de producenten een eerlijk loon betalen.
4.5/5

Van weiden tot smaakpapillen

L'Atelier de Marius is genesteld in het hart van de familieboerderij, opgericht door de vader en grootvader van Marius, Jean-Marc en Caroline.
Hun filosofie is om smakelijk huisgemaakt eten aan te bieden, gevuld met lokale, ethische producten waarbij de producenten een eerlijk loon krijgen.
Het adembenemende uitzicht over de omliggende velden en weiden zorgt voor een warme en vriendelijke sfeer.
Met zijn eigen moestuin maakt l'Atelier de Marius deel uit van de "van veld tot bord"-benadering.
Het restaurant maakt er een punt van om gerechten te bereiden die zowel authentiek als genereus zijn, en brengt met talent de wonderen van ons terroir samen.
Geniet van heerlijk bereide gerechten in dit charmante restaurant waar gastvrijheid en culinaire hoogstandjes elkaar ontmoeten.

Openingstijden

Maandaggesloten

Dinsdaggesloten

Woensdag12:00 - 15:00 / 18:30 - 22:00

Donderdag12:00 - 15:00 / 18:30 - 22:00

Vrijdag12:00 - 15:00 / 18:30 - 22:00

Zaterdag12:00 - 15:00 / 18:30 - 22:00

Zondaggesloten

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Producenten verwant

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.