Le Tri-Marrants

Gelegen in Froidchapelle, in de Henegouwse laars, met uitzicht op het meer Plate Taille, onderscheidt Le Tri-Marrants zich door zijn huisgemaakte culinaire aanpak en zijn duurzame en verantwoordelijke beheer van het etablissement.
4.3/5

Een betoverende omgeving waar zelfgemaakte producten hoogtij vieren

Le Tri-Marrants, gelegen in Froidchapelle, in de Henegouwse laars, met uitzicht op het meer Plate Taille, onderscheidt zich door zijn huisgemaakte culinaire aanpak en zijn duurzame en verantwoordelijke beheer van het etablissement.
De chef, Fabian Santi, is lid van de groep "Chefs Engagés".
Het resultaat is een keuken vol expertise, passie en authentieke smaken.
Het team geeft de voorkeur aan lokale en seizoensgebonden ingrediënten en richt zich op versheid en kwaliteit.
Het terras van het restaurant, aan de oevers van het Plate Taille meer, wordt beschouwd als een van de mooiste van België.
In een warme sfeer kunnen gasten genieten van een maaltijd rijk aan smaak en textuur, in een uitzonderlijk kader.

Openingstijden

Maandaggesloten

Dinsdaggesloten

Woensdag12:00 -14:30 / 18:00 - 20:30

Donderdag12:00 -14:30 / 18:00 - 20:30

Vrijdag12:00 -14:30 / 18:00 - 20:30

Zaterdag12:00 -14:30 / 18:00 - 20:30

Zondag12:00 - 14:30

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Producenten verwant

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.