Nous respectons votre vie privée
Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience de navigation, diffuser des publicités ou du contenu personnalisés et analyser notre trafic. En cliquant sur « Tout accepter », vous consentez à notre utilisation des cookies.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
No cookies to display.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
No cookies to display.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
No cookies to display.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
No cookies to display.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
No cookies to display.
Devenir membre ?
Au cœur de la paisible campagne liégeoise, une expérience gastronomique avant-gardiste et responsable prend vie : POLLEN.
Entouré d’une ferme bio, d’un vignoble, d’une boulangerie, d’un potager et de l’hôtel Naxhelet, POLLEN transcende le simple concept de restaurant pour incarner le symbole d’un projet écoresponsable de grande envergure. Réunissant la famille Jolly et leur nouveau chef français, François Durand, POLLEN offre une expérience culinaire qui célèbre ces valeurs, avec une cuisine intuitive, régressive, locale et végétale.
Lundifermé
Mardi12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Mercredi12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Jeudi12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Vendredi12:00 - 14:00 / 18:30 - 21:30
Samedi18:30 - 21:30
Dimanchefermé
Les horaires affichés ici ont une vocation purement informative.
Nous vous recommandons de consulter le site web ou les réseaux sociaux du restaurant pour vous assurer qu'il n'y a eu aucun changement.