Le Grand Ryeu

Restaurant Le Grand Ryeu is een familiebedrijf dat al sinds 1948 van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij de familie Boschman stroomt de smaak voor de keuken door de aderen en ze willen het familiehuis eren met een keuken van topkwaliteit die optimaal gebruik maakt van lokale producten.
4.7/5

Een familiegeschiedenis die doorgaat

Restaurant Le Grand Ryeu is een familiebedrijf dat al sinds 1948 van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Bij de familie Boschman stroomt de smaak voor de keuken door de aderen en ze willen het familiehuis eren met een keuken van topkwaliteit die optimaal gebruik maakt van lokale producten. De chef sublimeert lokale producten om de smaakpapillen van zijn klanten met talent te verwennen.
De eigenaars, Sylvie en Alain, vieren dit jaar hun 40-jarig bestaan!
De hele zaak is onlangs opnieuw ingericht om je een warm en elegant welkom te heten.
Je kunt er zeker van zijn dat Le Grand Ryeu je een heerlijke en gezellige ervaring zal bezorgen.

Openingstijden

Maandag11:00 -18:00 / 19:00 - 23:00

Dinsdaggesloten

Woensdaggesloten

Donderdaggesloten

Vrijdag19:00 - 23:00

Zaterdag19:00 - 23:00

Zondag11:00 -18:00

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.