Wil je lid worden?
Bossimé - Ferme Gastronomique ligt in Loyers, niet ver van Namen, en biedt een unieke culinaire ervaring gericht op duurzaamheid en lokale producten.
Ludovic Vanackere en zijn team zijn toegewijd aan een duurzame aanpak. Ze verbouwen hun eigen groenten en kruiden in hun eigen tuinen en selecteren zorgvuldig zaden en kweekmethodes.
Het restaurant werkt ook samen met lokale kwekers, kaasmakers, wijn- en sapproducenten, die allemaal een passie delen voor kwaliteitsproducten.
Met een creatieve gastronomische keuken benadrukken de gerechten de natuurlijke smaken van verse seizoensproducten.
De warme, rustieke sfeer van het restaurant dompelt je onder in de wereld van de boerderij en staat garant voor een authentieke en onvergetelijke culinaire ervaring.
Maandag12:00 - 15:00 / 19h00 - 00:00
Dinsdag12:00 - 15:00 / 19h00 - 00:00
Woensdag12:00 - 15:00 / 19h00 - 00:00
Donderdag12:00 - 15:00 / 19h00 - 00:00
Vrijdag12:00 - 15:00 / 19h00 - 00:00
Zaterdag19:00 - 00:00
Zondaggesloten
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Restaurants in de buurt
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.