Hors Champs

Dit etablissement, gevestigd in een prachtige vierkantshoeve die in oktober 2019 wordt gerenoveerd, belichaamt een moderne culinaire benadering met respect voor lokale producten. <De chef-kok, Stefan Jacobs, geeft de voorkeur aan lokale producten, het ritme van de seizoenen en korte circuits, dankzij zijn moestuin en zijn nauwe relaties met regionale producenten.
4.6/5

Gastronomische uitmuntendheid die moderniteit en lokale producten combineert in Gembloux

Dit etablissement, gevestigd in een prachtige vierkantshoeve die in oktober 2019 wordt gerenoveerd, belichaamt een moderne culinaire benadering met respect voor lokale producten.
Naast het restaurant biedt Hors-Champs ook vier gastenkamers, een schuur voor evenementen en een bakkerij.
Ontdek de creatieve keuken, zorgvuldig bereid en elegant gepresenteerd, in een eigentijdse en verfijnde sfeer.

Openingstijden

Maandaggesloten

Dinsdaggesloten

Woensdag12:00 - 22:00

Donderdag12:00 - 22:00

Vrijdag12:00 - 22:00

Zaterdag19:00 - 22:00

Zondag12:00 - 22:00

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Producenten verwant

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.