Wil je lid worden?
La Petite Etable, gelegen in de buurt van Bouillon, met een adembenemend uitzicht over de Semoisvallei, is een charmant restaurant dat hoeve- en streekproducten in de kijker zet.
Het restaurant is bekroond met het prestigieuze label "Ferme Gourmande", wat getuigt van de inzet om gasten te verwelkomen op een echte werkende boerderij. Vandaag heeft het het Table de Terroir-label gekregen om het te feliciteren met zijn inzet voor lokale producenten.
Eigenares Alison Boreux is verheugd om vlees van de boerderij van haar broer John aan te bieden, evenals andere lokale producten.
La Petite Etable is de ideale plek om gezellige momenten te delen met familie en vrienden, genietend van smakelijke en royale gerechten.
De sfeer wordt versterkt door zichtbare balken en een gezellige open haard, waardoor een rustieke, authentieke omgeving ontstaat.
Maandag11:00-15:00 en van 18:00 tot 23:00
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag11:00-15:00 en van 18:00 tot 23:00
Vrijdag11:00-15:00 en van 18:00 tot 23:00
Zaterdag11:00-15:00 en van 18:00 tot 23:00
Zondag11:00-15:00 en van 18:00 tot 23:00
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.