Wil je lid worden?
Restaurant L'Empreinte ligt in het hart van Vielsalm en biedt een creatieve keuken waarin de Belgische en Italiaanse afkomst van chef-kok Manu Fiévet wordt gecombineerd met Aziatische smaken.
Manu besteedt bijzondere aandacht aan lokale en seizoensgebonden producten en creëert verrassende combinaties.
Zijn specialiteit is het creëren van vegetarische desserts.
Hij maakt er een erezaak van om te werken aan de smaak en voedingswaarde van zijn gerechten.
Met dit in gedachten geeft hij de voorkeur aan lokale producten en knowhow en verwerkt hij ambachtelijke creaties in het servies, de dranken en de decoratie van het restaurant.
De ervaring van de klant is ontworpen met respect voor het milieu en om de liefde voor lokale producten over te brengen door middel van smakelijke, authentieke gerechten.
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdagvanaf 18:00
Donderdagvanaf 12:00 en vanaf 18:00
Vrijdagvanaf 12:00 en vanaf 18:00
Zaterdagvanaf 12:00 en vanaf 18:00
Zondagvanaf 12:00
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.