La P'tite Auberge - Domaine sur les Sarts

Chef Jeremy Simon en zijn team bieden een unieke culinaire ervaring met een authentieke gastronomische keuken. In een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en gezelligheid creëren ze een seizoensgebonden menu dat hun gasten in verrukking brengt.
4.5/5

Een gastronomisch en authentiek culinair intermezzo om met passie van te genieten

Chef Jeremy Simon en zijn team bieden een unieke culinaire ervaring met een authentieke gastronomische keuken.
In een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en gezelligheid creëren ze een seizoensgebonden menu dat hun gasten in verrukking brengt. Lokale kwaliteitsproducten vormen de kern van hun menu, met een constante zoektocht naar authentieke smaken.
Elk gerecht wordt met passie gecreëerd, met gedurfde combinaties en artistieke presentaties.
Laat je betoveren door deze creatieve keuken met lokale smaken die je smaakpapillen zullen prikkelen.

Openingstijden

Maandag19.00 - 22.00

Dinsdaggesloten

Woensdaggesloten

Donderdag19.00 - 22.00

Vrijdag19.00 - 22.00

Zaterdag19.00 - 22.00

Zondag12.00 - 14.30 & 19.00 - 22.00

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Plats signatures

Gebruik van de Josper oven voor vlees: hiermee kun je op een hoge temperatuur koken en smoren zonder dat het voedsel uitdroogt of verkoolt.

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.