Wil je lid worden?
Chef Jeremy Simon en zijn team bieden een unieke culinaire ervaring met een authentieke gastronomische keuken.
In een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en gezelligheid creëren ze een seizoensgebonden menu dat hun gasten in verrukking brengt. Lokale kwaliteitsproducten vormen de kern van hun menu, met een constante zoektocht naar authentieke smaken.
Elk gerecht wordt met passie gecreëerd, met gedurfde combinaties en artistieke presentaties.
Laat je betoveren door deze creatieve keuken met lokale smaken die je smaakpapillen zullen prikkelen.
Maandag19.00 - 22.00
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag19.00 - 22.00
Vrijdag19.00 - 22.00
Zaterdag19.00 - 22.00
Zondag12.00 - 14.30 & 19.00 - 22.00
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Gebruik van de Josper oven voor vlees: hiermee kun je op een hoge temperatuur koken en smoren zonder dat het voedsel uitdroogt of verkoolt.
Restaurants in de buurt
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.