Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Guides

SpeedMeeting B2B - Producteurs & restaurateurs

| APPEL AUX RESTAURATEURS ET RESTAURATRICES |

Vous êtes restaurateur et vous souhaitez introduire davantage de produits locaux et de saison dans vos assiettes ? 🍽🥗👩‍🌾🥕
Le lundi 13 novembre 2023, l’Agence pour la Promotion d’une Agriculture de Qualité, en collaboration avec Table de Terroir, organise une rencontre de l’approvisionnement à destination du secteur HoReCa. L’objectif de cette rencontre B2B est de mettre en relation producteurs locaux et restaurateurs afin de créer de nouveaux partenariats commerciaux.
Rdv à la Ferme de Froidmont, à Rixensart, de 8h30 à 14h pour une matinée rythmée comme suit :
☕8h30 – 9h : accueil & mot d’introduction
🥕9h – 11h : speed meeting
🍷11h – 12h : Animation et dégustation autour des vins wallons par Vincent Dienst, œnologue et Maitre Chai
👩‍🌾12h15 – 12h45 : visite de la ferme de Froidmont et mot d’explication
🥗13h – 14h : lunch durable
La participation est bien évidemment gratuite. Cependant, nous vous demandons de bien vouloir vous inscrire via ce formulaire.
Au plaisir de vous rencontrer,
L’équipe Table de Terroir