Wil je lid worden?
Restaurant Primitif is een gastronomisch etablissement in het hart van de Belgische Ardennen.
We ontvingen een Gault et Millau award na slechts 4 weken open te zijn geweest.
De keuken wordt geleid door onze passie voor lokale en seizoensgebonden producten.
De chefs doen er alles aan om een authentieke lokale ervaring te bieden.
Ze geven zelfs prioriteit aan het werken met lokale producenten uit de regio.
Elk gerecht bevat verse ingrediënten die rechtstreeks van deze lokale producenten afkomstig zijn.
Bovendien hebben ze hun eigen moestuin.
Bij Primitif wordt hun betrokkenheid ook weerspiegeld in de promotie en het behoud van lokale culinaire tradities.
Maandag
Dinsdag19:00 - 23h30
Woensdag12u:00 - 15u / 19:30 - 23u30
Donderdag19:00 - 23h30
Vrijdag12u:00 - 15u / 19:30 - 23u30
Zaterdag19:00 - 23h30
Zondag
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Kaasbereiding - Radijsbloem en magere koemelk met gefermenteerde tuintomaat
Eend in 3 bereidingen, kiwi, ui
Gebakken foie gras, rucola sorbet, aardperen en Madeira wijn
Arctische zalmforel, gepofte spelt, wortel, moerasspirea en sinaasappelbloesem
Garnalen, quinoa, gerookte prei groene olie, bisque
Huisgerookte forel met spar en asperges
Tartaar van rundvlees, snoekbaars en chartreuse
Gevulde ui, raclette espuma en gerookte amandelen
St. Pierre, groene asperges, aardbei, Lila en lievevrouwebedstro
Restaurants in de buurt
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.