La Cuisine d'un Gourmand

In de Maasvallei, vlakbij Profondeville, is La Cuisine d’un Gourmand een uniek restaurant waar gastronomie, inventiviteit en ontdekking elkaar ontmoeten. Onder leiding van John Maes biedt deze heerlijke plek een uitzonderlijke culinaire ervaring.
4.7/5

Een gastronomische terugkeer naar de basis

In de Maasvallei, vlakbij Profondeville, is La Cuisine d'un Gourmand een uniek restaurant waar gastronomie, inventiviteit en ontdekking elkaar ontmoeten.
Onder leiding van John Maes biedt deze aangename plek een uitzonderlijke culinaire ervaring.
De chef heeft een globale kijk op zijn keuken en concentreert zich op de essentie: eenvoudige, goed bereide gerechten die optimaal gebruik maken van lokale producten.
Hij mengt traditie en moderniteit, haalt inspiratie uit klassieke culinaire technieken en voegt een vleugje originaliteit toe aan bijgerechten en garnituren.
De ambiance van het restaurant, met zijn witte muren, verfijnde inrichting en charmante tuin, creëert een betoverende sfeer voor de gasten.
De ervaring van de klant staat centraal in de zorgen van het restaurant, met heldere, comfortabele gerechten en een onvergetelijke gastronomische ervaring.

Openingstijden

MaandagGesloten

DinsdagGesloten

WoensdagGesloten

Donderdag12:00-15:00 en 18:00 - 22:00

Vrijdag12:00-15:00 en 18:00 - 22:00

Zaterdag12:00-15:00 en 18:00 - 22:00

Zondag12:00-15:00 en 18:00 - 22:00

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.