Wil je lid worden?
Als levensgenieter en fervent bewonderaar van de ambachtslieden van het land en van de gastronomie, heeft Rudy zijn leven gedurende vele jaren verrijkt door mensen en fijnproevers te ontmoeten, te lezen over traditionele en innovatieve culinaire technieken en nieuwe dingen te leren.
Dus chef-kok worden en zijn passie voor koken en goede producten delen was een onvermijdelijke volgende stap.
En juist door deze producenten, deze kwekers, deze spelers in gezonde, verantwoorde voeding te ontmoeten, door hun werk en hun producten te leren kennen, kan hij een zorgvuldige keuken aanbieden die geïnspireerd is op onze tradities en het Belgische terroir, met, zo geeft hij toe, een vleugje invloed van zijn reizen voor fijnproevers.
Het product kennen betekent ook verbouwen.
Ze verbouwen een deel van hun fruit, groenten en kruiden op het landgoed (je kunt de moestuin ook bezoeken op speciale dagen of tijdens het aperitief).
Door te focussen op rauwe, seizoensgebonden producten kunnen ze de echte smaken behouden.
"Je moet verliefd worden op de producten en dan op de mensen die ze maken".
(Alain DUCASSE)
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag18:00-21.30
Zaterdag18:00-21.30
Zondag12.00-14.30
De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.
Cannelloni van slakken, bechamel met wilde knoflook
Koolbladeren gevuld met varkenswang en gegratineerd met St-Feuillen kasseien
Konijnenbout gestoofd in een fruitige Liefmansaus
Vis van het moment, fumetreductie met goudfolie en waterkers
Lokaal kaasplateau
Restaurants in de buurt
Welkom in het pro-gedeelte
Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.
Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.