Gastropub Gaspard

Deze gezellige bistro, gevestigd in een bijgebouw in de tuin, is de thuisbasis van chef-kok Jürgen Maene en zijn vrouw. Hun filosofie is gebaseerd op de kwaliteit van de ingrediënten en respect voor traditionele recepten. De chef blinkt uit in de kunst van sauzen, in het bijzonder zijn op jus gebaseerde saus met vleesglazuur.
4.8/5

Culinaire authenticiteit en passie van chef-kok Jürgen Maene

Deze gezellige bistro, gevestigd in een bijgebouw in de tuin, is de thuisbasis van chef-kok Jürgen Maene en zijn vrouw.
Hun filosofie is gebaseerd op de kwaliteit van de ingrediënten en respect voor traditionele recepten.
De chef blinkt uit in de kunst van sauzen, in het bijzonder zijn op jus gebaseerde saus met vleesglazuur.
De warme ambiance van de zaak, met zijn charmante rustieke inrichting, creëert een gastvrije sfeer.
De klantervaring staat voorop, met attente bediening en een gevarieerde wijnkaart.
Deze bistro biedt een authentieke culinaire ervaring, waar de passie van de chef in elk gerecht doorschemert.

Openingstijden

Maandaggesloten

Dinsdaggesloten

Woensdag12:00-15:00 18:00-23:00

Donderdag12:00-15:00 18:00-23:00

Vrijdag12:00-15:00 18:00-23:00

Zaterdag12:00-15:00 18:00-23:00

Zondaggesloten

De hier weergegeven dienstregelingen zijn louter informatief.
We raden u aan de website van het restaurant of de socialemediakanalen te controleren om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Welkom in het pro-gedeelte

Deze ruimte is bedoeld voor professionals in de HoReCa-sector. U kunt een profiel aanmaken en het label “Table de Terroir” aanvragen, de status van uw aanvraag volgen en al uw contactgegevens invoeren.

Als je al het label “Table de Terroir” hebt gekregen, kun je hier de gegevens van je etablissement opvragen.
Je kunt ook de informatie die eraan gekoppeld is wijzigen.